Støtte til alle dele af din praksis.

Ud over at være verdens mest avancerede system til usynlig tandretning er Invisalign en betroet partner, der hjælper dig med at udvikle din praksis og hjælper dig med at få succes.


Invisalign
Invisalign

Forbrugerkendskab

Mere end 50 % af potentielle voksne ortodontiske patienter anmoder om Invisalign-behandling1.

Invisalign
Invisalign

Smile Concierge-team

Patient concierge-teamet hjælper forbrugere, der har gennemført en smilvurdering på Invisalign.com, med at planlægge aftaler med Invisalign behandlere efter eget valg i deres område.
Tilbuddet kan variere afhængigt af landet.

Practice Support Service
Practice Support Service

ADAPT-konsulent tjeneste

Som et resultat af ADAPT-tjenesten øgede de deltagende praksisser i gennemsnit deres samlede caseprofit med 15 % inden for de første 6 måneder efter implementeringen.2 Denne datadrevne, gebyrbaserede konsulenttjeneste, som omfatter virtuelle 1:1-træningssessioner, der fokuserer på dine behov, er en fantastisk måde at optimere dit flow og transformere din praksis på.
Tilbuddet kan variere afhængigt af landet.

Practice-Support > Vertical Cards > #1 image
Practice-Support > Vertical Cards > #1 image

Markedsføring i klinikken

Ud over at investere i markedsføringsprogrammer for forbrugere for at få patienter til dit kontor, tilbyder vi marketingmaterialer til brug i klinikken for at vække interesse og skabe samtaler om Invisalign-systemet. Tilpassede brochurer, plakater, videoer og meget mere støtter alle forbrugerkonverteringen på hvert trin af patientens rejse.

1 Data i arkiv hos Align Technology, 15. juli 2017. Baseret på en undersøgelse foretaget af Hawk Research blev Invisalign Providere, der startede mindst 1 voksen Invisalign-sag for voksne i en gennemsnitlig måned, spurgt: Af de patienter, som du ser i følgende aldersgrupper, hvor stor en procentdel anmoder om Invisalign? (USA n= 337). Lægerne blev betalt et honorar for deres tid.

2 Baseret på en stikprøve hos 31 ortodontiske praksisser (i Belgien, Frankrig, Japan, Malaysia, Nederlandene, Norge, Singapore, De Forenede Arabiske Emirater, UK og USA) med en gennemsnitlig varighed på 6 måneder i ADAPT-tjenesten. Den samlede stigning i caseprofit er et skøn baseret på den gennemsnitlige stigning i det samlede antal påbegyndte cases (W&B og Invisalign) og den gennemsnitlige proportionelle stigning i antallet af påbegyndte Invisalign-cases ved at sammenligne data før og efter ADAPT med følgende antagelser: ASP for tråd og beslag (W&B) = 5.000 USD og W&B-laboratoriegebyr = 300 USD; ASP for Invisalign = 6.000 USD og Invisalign-laboratoriegebyr = 1.256 USD. Samlet caseprofit betyder den samlede indtægt for alle påbegyndte cases, minus de samlede udgifter til laboratoriegebyr, og omfatter ikke andre udgifter. Perioder før ADAPT blev normaliseret på praksisniveau baseret på praksisvarighed i ADAPT-tjenesten for at tage højde for sæsonjustering. 

Loading...