invis er ved din side.

Vi er her for dig, med alt lige fra klinisk uddannelse til markedsføring og praksisstøtteprogrammer.


Lær nye teknikker fra Invisalign-eksperter.

Invisalign er med dig som en betroet partner i hvert trin af behandlingen. Invisalign-systemet, der understøttes af mere end 20 års forskning og innovation, støtter behandlere med et væld af uddannelsesressourcer til alle faser af din praksis.

Ressourcer, der er designet til at øge din kliniske selvsikkerhed.

Videreudvikling af dine kliniske færdigheder.

Vores omfattende onboarding-proces omfatter online- og personlige kurser, et væld af uddannelsesmaterialer og muligheder for efteruddannelse for at forbedre din kliniske viden.

Lær af dine kolleger.

Se nye behandlingsmuligheder i Global Invisalign Gallery – et stort arkiv med de nyeste Invisalign-behandlinger fra dine kolleger rundt om i verden.

Indgå i vores fællesskab af eksperter.

Det er en selvfølge at udvide din viden og dit netværk med adgang til vores online og fysiske arrangementer, netværksmuligheder, studieklubber og digitale fællesskaber.

Støtte til din praksis i alle faser.

Align hjælper dig med alt fra at udvide din praksis til at skabe effektiviseringer, der fremmer behandlingen af dine patienter. Vores patient concierge-team, markedsføringsprogrammer direkte til forbrugerne og markedsføringsmaterialer i klinikken hjælper dig med at sætte scenen for succes.

Effektivitet og transformation af praksis

Vores ADAPT-konsulenttjeneste er en holistisk, meget personlig, forretningsoptimering eftersalgssupport, der kombinerer dine data og erfaringer med vores ekspertise for at transformere din praksis. Som et resultat af ADAPT-tjenesten øgede de deltagende praksisser i gennemsnit deres samlede indtjeningmed 15 % inden for de første 6 måneder efter implementeringen. Det er en datadrevet, gebyrbaseret konsulenttjeneste, der er designet til at optimere dit flow.1
Tilbuddet kan variere afhængigt af landet.

Markedsføring af praksis

Vi har investeret i markedsføringsprogrammer, der er designet til at tiltrække patienter til din praksis. Og når de først er kommet, indeholder vores Invisalign-marketing-websted tilpassede Invisalign-brandaktiver og "sådan gør du"-ressourcer, som du kan bruge til at hjælpe med at få din praksis til at vokse. Tilgængelig for udbydere med IDS.

1 Baseret på en stikprøve hos 31 ortodontiske praksisser (i Belgien, Frankrig, Japan, Malaysia, Nederlandene, Norge, Singapore, De Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien og USA) med et gennemsnit på 6 måneder i ADAPT-tjenesten. Den samlede stigning i caseprofit er et skøn baseret på den gennemsnitlige stigning i det samlede antal påbegyndte cases (W&B og Invisalign) og den gennemsnitlige proportionelle stigning i antallet af påbegyndte Invisalign-cases ved at sammenligne data før og efter ADAPT med følgende antagelser: ASP for tråd og beslag (W&B) = 5.000 og W&B-laboratoriegebyr = 300 USD; ASP for Invisalign = 6.000 USD og Invisalign-laboratoriegebyr = 1.256 USD. Samlet caseprofit betyder den samlede indtægt for alle påbegyndte cases, minus de samlede udgifter til laboratoriegebyr, og omfatter ikke andre udgifter. Perioder før ADAPT blev normaliseret på praksisniveau baseret på praksisvarighed i ADAPT-tjenesten for at tage højde for sæsonjustering.
Loading...