Gør din praksis digital.

Det er på tide at udvikle din praksis ved at indføre digitale løsninger, der giver dig og dine patienter en problemfri end-to-end oplevelse.

Behandling af dine patienter med et problemfrit digitalt end-to-end-arbejdsflow.

Tag foto
Scanning
Planlæg
i Behandling
Overvåg
Before and after treatment with Invisalign aligners
Before and after treatment with Invisalign aligners

TAG FOTO

Interager med forbrugerne før de bliver patienter, og overbevis dem om behandlingsmulighederne med Invisalign, før de overhovedet besøger din praksis.

My Invisalign-mobilapp

Denne digitale end-to-end-oplevelse hjælper patienterne med at holde styr på behandlingen med en aligner-tracker og meget mere.

Invisalign SmileView-simulering

Dette hurtige og nemme værktøj er en praktisk måde for patienterne at se, hvordan deres smil kan se ud.

Invisalign Virtuelle aftale 1

Virtuelle aftaler er en praktisk måde for dig at besvare patienternes spørgsmål på, før du tager dem med til en undersøgelse.

Invisalign Provider With iTero System
Invisalign Provider With iTero System

SCANNING

Ikke flere analoge aftryk! Bare scan. Det har aldrig været lettere at registrere patient data.

Invisalign Photo Uploader

75% af ortodontister foretrækker kvaliteten af fotos ved hjælp af Invisalign Photo Uploader 2 frem for DSLR-kameraet, når de indsender Invisalign-sager til behandling.

iTero intraorale scannere og Invisalign-resultatsimulator

Ikke alene er digitale aftryk 59% hurtigere end konventionelle aftryk 3, 60% af de patienter, der fik vist en Invisalign-resultatsimulator på iTero-scanneren, påbegyndte en Invisalign-behandling.4

Tilbuddet kan variere afhængigt af landet.

Invisalign smile Before and after
Invisalign smile Before and after

PLANLÆG

Planlæg behandlingen på dine egne betingelser – når som helst og hvor som helst.

ClinCheck Pro 6.0-software

Cloud-baseret behandlingsplanlægning på dine betingelser. Når som helst og hvor som helst på Mac, pc og iPad.

ClinCheck "In-Face" visualiseringsværktøj

Giver dig mulighed for at se en 3D-visualisering af din patients tænder i et billede af deres ansigt til forbedring af behandlingsplanlægningen og patientkonverteringen.

Screen Shot 2020-05-29 at 10.13 1@2x
Screen Shot 2020-05-29 at 10.13 1@2x

BEHANDLING

Forbedrede digitale behandlingsplanlægningsværktøjer giver dig og dine patienter mulighed for at se, hvordan et nyt smil kan forvandle deres ansigt.

Invisalign-system

Designet med SmartTrack-materiale og SmartForce-funktioner for mere præcis kontrol af tandbevægelsen. Desuden optimerer SmartStage-teknologien progressionen af tandbevægelser, hvilket forbedrer forudsigeligheden og reducerer uønsket interferens.

Vivera-retainere

Du har forvandlet deres smil med verdens mest avancerede gennemsigtige aligner.

VivieraRetainer 3@2x
VivieraRetainer 3@2x

OVERVÅG

Udnyt værktøjerne til fjernovervågning for at holde forbindelsen og være opdateret omkring dine patienter.

Invisalign Virtual Care1

Bekvemmelighed er vigtigere end nogensinde før for patienterne. Invisalign Virtual Care1 giver dig mulighed for at holde virtuel kontakt med patienterne og fjernovervåge deres behandlingsforløb.

Bliv samarbejdspartner med en verdensførende virksomhed og vær med til at forvandle flere smil.


forvandlet5, herunder 4.5 millioner teenagere

iTero Element-scannere

dokumenteret nøjagtighed for fuld tandbue-scanning6

Mest teknisk avancerede

gennemsigtig aligner-system i verden.6

[EMEA] Going Digital > Featured Card

"Invisalign-behandling er en ultimativ praksisopbygger."

 

Dr. Toussaint Crawford

Er du stadig ikke sikker? Her er mere at overveje.


Overbite DarkBG 1
Overbite DarkBG 1

Hvilke cases kan behandles med Invisalign-systemet?

eyJwYXRoIjoiYWxpZ250ZWNoLTJcL2FjY291bnRzXC8wZlwvND
eyJwYXRoIjoiYWxpZ250ZWNoLTJcL2FjY291bnRzXC8wZlwvND

At holde sig relevant i en digital verden

teen 1
teen 1

Teenager nr. 2.000.000 påbegynder Invisalign-behandling

1 Invisalign Virtual Appointment og Invisalign Virtual Care blev gjort tilgængelig i forbindelse med Covid-19-pandemien, da regeringen pålagde begrænsninger for patientmobilitet og praksisnedlukninger af sundheds- og sikkerhedsmæssige årsager. De blev designet til at sætte Invisalign Providere i kontakt med deres patienter og støtte klinikker for at sikre kontinuitet i behandlingen, men ikke til at erstatte fysiske aftaler og kontroller fuldstændigt. Patienterne skal besøge tandlægen regelmæssigt efter aftale. Før du bruger Invisalign Virtuelle aftale og Invisalign Virtual Care, skal du sikre dig, at gældende lokale regler og faglige retningslinjer giver dig mulighed for at interagere med patienter via sådanne værktøjer.

2 Respondenterne i undersøgelsen, som er Invisalign-uddannede ortodontister (N=27), blev spurgt: "Hvilket foto føler du dig mest tryg ved at indsende til Align med henblik på Invisalign-behandling?" og fik fire tilfældige side-om-side-fotos præsenteret som følger: Invisalign Photo Uploader (IPU) ved hjælp af en iPhone XS Plus + Ring Flash; IPU ved hjælp af en iPhone XS Plus + Smart Phone Dental Light; IPU ved hjælp af en iPhone XS Plus; Canon EOS Rebel T5i DSLR-kamera + Ring Flash. Data i arkiv hos Align Technology, 3. december 2019.

3 Emir Yuzbasioglu, Hanefi Kurt1 Rana Turunc og Halenur Bilir. "Sammenligning af digitale og konventionelle aftryksteknikker: evaluering af patienternes opfattelse, behandlingskomfort, effektivitet og kliniske resultater." BMC Oral Health. Publiceret online 30. januar 2014. n = 24 i en undersøgelse, der sammenlignede polyether med Cerac.

4 Baseret på en undersøgelse blandt n=101 ortodontister og almindelige tandlæger (fra USA, Canada og Storbritannien, i juli 2018; GP=60, Ortho=41), som har brugt Invisalign Outcome Simulator inden for det seneste år og blev spurgt: "For de patienter, der blev præsenteret for muligheden for Invisalign-behandling inden for de seneste 12 måneder, og som du har brugt Invisalign-resultatsimulatoren.

5 Data i arkiv hos Align Technology pr. 30. september 2021.

6 Baseret på en undersøgelse blandt n = 2.752 Invisalign-tandlæger, der blev spurgt, hvor meget er du enig eller uenig i følgende udsagn: "Invisalign er verdens mest avancerede digitale system til ortodontisk behandling." Tandlæger blev adspurgt i USA, Canada, Storbritannien, Brasilien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Kina, Japan og ANZ. Data i arkiv hos Align Technology, 10. juli 2020.

7 Nøjagtighed defineret som en kombination af testet sandhed og præcision. Baseret på resultaterne af 9 peer-reviewed artikler fra 2018 og 2019. Data i arkiv hos Align Technology, 22. juli 2020.​

Loading...