invis er hjælper din praksis med at blive digital.

Med den digitale Align-oplevelse får du større effektivitet og forretningsmæssig skalerbarhed, hvilket udmønter sig i forbedrede kliniske resultater, så du kan arbejde mere effektivt og udvide din praksis.

Oplev effektiviteten af den digitale Align-platform.

At investere i en digital transformation er en investering i mere tid, mere komfort, flere besparelser og mere succes for både dig og dine patienter. Aligns digitale platform er en unik pakke af digitale tandplejeløsninger, der er nemme at tilpasse, og som giver dig og dine patienter en omfattende, integreret og problemfri digital oplevelse fra start til slut.

Hvordan kan digital transformation gøre en forskel for din praksis?

Tandklinikkens effektivitet

Funktioner som Invisalign Virtual Care og Invisalign Virtuelle aftale giver dig mulighed for at forbedre behandlingskvaliteten, selv i udfordrende tider.1

Bæredygtighed i praksis

Vores digitale værktøjer giver dig mulighed for at eje patientforholdet fra den indledende konverteringsproces gennem behandling og overvågning.

Ekspertise i behandlingen

Få patienternes tillid ved at tage den digitale teknologi til dig med før- og eftervisning med Invisalign-resultatsimulatoren.

Behandling af dine patienter med et problemfrit digitalt end-to-end-arbejdsflow.

TAG FOTO

Interager med forbrugerne før de bliver patienter, og overbevis dem om behandlingsmulighederne med Invisalign, før de overhovedet besøger din praksis.

SCANNING

Ikke flere analog aftryk! Bare scan. Det har aldrig været lettere at registrere patient data.

PLANLÆG

Planlæg behandlingen på dine egne betingelser – når som helst og hvor som helst.

BEHANDLING

Behandling med innovative digitale planlægningsværktøjer, der giver dig og dine patienter mulighed for at se, hvordan deres nye smil kan forvandle deres ansigt.

OVERVÅG

Udnyt værktøjerne til fjernovervågning for at holde forbindelsen og være opdateret omkring dine patienter.

Designet til at gøre oplevelsen bedre for dig og dine patienter.

Ved at gå over til vores innovative digitale end-to-end-pakke til praksis workflowet kan du fremme bæredygtig og fremragende behandling i din praksis. Med kraften fra vores Invisalign, vores digitale behandlingsværktøjer og iTero intraorale scannere kan du give dine patienter en mere engagerende oplevelse – og opnå effektivitet i praksissens arbejdsgange.

Har du brug for flere oplysninger om vores digitale behandlingsværktøjer?

1 Invisalign Virtuelle aftale og Invisalign Virtual Care blev gjort tilgængelig i forbindelse med Covid-19-pandemien, da regeringen pålagde begrænsninger for patientmobilitet og praksisnedlukninger af sundheds- og sikkerhedsmæssige årsager. De blev designet til at sætte Invisalign Providere i kontakt med deres patienter og støtte klinikker for at sikre kontinuitet i behandlingen, men ikke til at erstatte fysiske aftaler og kontroller fuldstændigt. Patienterne skal besøge tandlægen regelmæssigt efter aftale. Før du bruger Invisalign Virtuelle aftale og Invisalign Virtual Care, skal du sikre dig, at gældende lokale regler og faglige retningslinjer giver dig mulighed for at interagere med patienter via sådanne værktøjer.

Loading...