invis er førsteklasses uddannelse.

Vi er her for dig, lige fra klinisk uddannelse til markedsføring og praksisstøtteprogrammer.


Udvid din viden med Invisalign-behandlingseksperter.

Vi er med dig hele vejen gennem behandlingen som en betroet partner. Med støtte fra mere end 25 års forskning og innovation støtter vi Invisalign behandlere med et væld af uddannelsesressourcer til alle faser af din rejse fra onboarding til udvikling af klinisk selvtillid og udvidelse af din praksis.

Ressourcer, der er designet til at øge din kliniske selvsikkerhed.

Invisalign
Invisalign

Videreudvikling af dine kliniske færdigheder.

Vores omfattende onboarding-proces omfatter online- og personlige kurser, et væld af uddannelsesmaterialer og muligheder for efteruddannelse for at forbedre din kliniske viden.

Invisalign
Invisalign

Lær af dine kolleger.

Se nye behandlingsmuligheder i Global Invisalign Gallery – et stort arkiv med de nyeste Invisalign-behandlinger fra dine kolleger rundt om i verden.

Invisalign
Invisalign

Indgå i vores fællesskab af eksperter.

Det er en selvfølge at udvide din viden og dit netværk med adgang til vores online og fysiske arrangementer, netværksmuligheder, studieklubber og digitale fællesskaber.

Move 360 udviklingsrejse.

Vores udviklingsprogrammer, der er designet til at give dig den støtte, du har brug for til at nå dine professionelle og praktiske mål, uanset om du er en ny udbyder eller en ekspert, der ønsker at komme videre.

Støtte til din praksis i alle faser1

Fra at udvide din praksis til at skabe effektiviseringer, der fremmer patientplejen – Invisalign-support dækker dig. Vores patientsupportteam, markedsføringsprogrammer direkte til forbrugerne og markedsføringsmaterialer til brug i klinikken giver dig hjælp til at realisere din praksis' potentiale.

Praksisudvikling

Vi er her med et væld af ressourcer til at holde din praksis i gang fremadrettet. Disse dækker alt fra optimering af arbejdsgange til værktøjer til patientinddragelse og markedsføringsmaterialer til brug i praksis.

Markedsføring af praksis

Vi har investeret i markedsføringsprogrammer for at hjælpe din virksomhed med at vokse. Vi tilbyder tilpassede Invisalign-brandaktiver og "sådan gør du"-ressourcer, som du kan bruge til at udvide din praksis. Tilgængelig for Invisalign Providere med en Invisalign Doctor Site-konto.

MOVE 360 udviklingsrejse

Enhver praksis starter med smil. Med MOVE 360 Development programmet hjælper vi med at omdanne disse smil uden problemer for at frigøre potentialet hos dine patienter og din virksomhed. Move 360 er en trinvis uddannelsesrejse med flere programmer, hvorigennem du får alt det, du skal bruge til at:

  • tilbyde dine patienter virkelig omfattende, minimalt invasive behandlingsplaner
  • udvide din viden om Invisalign-porteføljen
  • indføre et ende til ende-digitalt arbejdsflow og en iTero-scanner
  • hjælpe dig med at transformere din praksis, fra patientoplevelse til effektivitet og vækst

Med MOVE 360 Development programmet arbejder vi sammen og giver dig adgang til en blanding af online- og face-to-face-uddannelse fra dine meget erfarne kolleger, on-demand-indhold og fuld støtte i alle faser.

1 Tilbuddet kan variere afhængigt af juridiske og lovgivningsmæssige begrænsninger på de enkelte markeder.
Loading...