Bliv Provider.

Behandling Invisalign gennemsigtig aligner åbner døren til et væld af muligheder for din praksis. Og du vil have vores støtte hele vejen igennem.

Vi er med dig på rejsen mod digital praksistransformation.

Faktisk er vi med dig hvert eneste skridt på vejen med uddannelse, dedikeret support, klinisk vejledning og ressourcer til praksisudvikling. Vi har hjulpet mange tandlæger som dig til at drage fordel af:

Indarbejdelse af gennemsigtige alignere i en omfattende tandpleje
Forbedrede relationer mellem patient og tandlæge1
Øget antal nye patienter2

Interesseret i at blive udbyder?

Du skal blot udfylde formularen nedenfor for at modtage mere information om tilmeldingsprocessen. Dette hjælper os med at forbinde dig med en rådgiver, som vil hjælpe dig igennem processen. Felter markeret med en * er obligatoriske. Ikke læge? Klik her

Fornavn *
Efternavn *
E-mail *
Telefon nummer *
Postnummer *
Adresse *
By *
Licens nummer

Al den støtte, du har brug for, for at få succes i dag og i fremtiden.

Become a provider > Part 2 > Card #2 > Image
Become a provider > Part 2 > Card #2 > Image

Bliv certificeret med Invisalign Go-systemet

Der er intet som peer-to-peer-instruktion fra en Invisalign Go-ekspert. Vores Invisalign Go-certificeringsprogram er en 180 dages onboarding-rejse, hvor du og dit personale får klinisk vejledning om Invisalign Go-systemet og om, hvordan I integrerer gennemsigtig aligner-behandling i jeres praksis.

Kursets format:
  • Online selvstyrende før-uddannelsesmoduler
  • En dag med praktisk certificeringsuddannelse
  • 3 yderligere webinarer for at fortsætte og afslutte din onboarding-rejse
  • Fortsat uddannelse med vores Move 360-udviklingsrejse
Become a provider > Motivational Section > Image

"Jeg har set så mange massive forbedringer ved at bruge Invisalign gennemsigtig aligner-behandling."

 

Dr. Affan Saghir, Peak District, Storbritannien

En lille investering i dag kan betyde store ting for din praksis.

Når du bliver Invisalign Go-provider, åbner du op for spændende nye muligheder for din praksis. Se blot på tallene:

af de adspurgte tandlæger skaber større tillid mellem dem og deres patienter3
af de adspurgte tandlæger rapporterede en stigning i antallet af nye patienter4
af de adspurgte tandlæger rapporterede en højere årlig produktion pr. patient5
Become a provider > Join a community > Image
Become a provider > Join a community > Image

Se kliniske resultater fra andre tandlæger som dig.

Ud over de løbende Align-uddannelsesmuligheder og den støtte, du får som udbyder, er der også et casegalleri, hvor du kan se succeshistorier og en række kliniske resultater fra dine kolleger.


1 efter patienter blev behandlet med Invisalign gennemsigtig aligner. Baseret på en undersøgelse blandt n=176 europæiske Invisalign-tandlæger, der er aktive indsendere (1+ cases inden for de seneste 12 måneder), som er enige i, at integrationen af behandlingen med Invisalign gennemsigtig aligner har været en succes i deres praksis. De blev bedt om at angive deres grad af enighed med udsagnet "Behandling af patienter med Invisalign gennemsigtig aligner har hjulpet mig til at forbedre mine relationer mellem mig som tandlæge og patienten". Data i arkiv hos Align Technology, pr. 10. januar 2020.

2, 4 efter at have tilføjet behandling med Invisalign gennemsigtig aligner til deres praksis. Baseret på en undersøgelse blandt n=176 europæiske Invisalign-tandlæger, der er aktive indsendere (1+ cases inden for de seneste 12 måneder), som er enige i, at integrationen af behandlingen med Invisalign gennemsigtig aligner har været en succes i deres praksis. De blev bedt om at angive, i hvor høj grad de var enige i udsagnet "Ved at tilføje Invisalign gennemsigtig aligner-behandling til mine ydelser inden for tandbehandling, er antallet af nye patienter steget i min praksis". Data i arkiv hos Align Technology, 10. januar 2020.

3 efter at patienterne blev behandlet med Invisalign gennemsigtig aligner. Baseret på en undersøgelse blandt n=176 europæiske Invisalign-tandlæger, der er aktive indsendere (1+ cases inden for de seneste 12 måneder), som er enige i, at integrationen af behandlingen med Invisalign gennemsigtig aligner har været en succes i deres praksis. De blev bedt om at angive deres grad af enighed med udsagnet "Jeg har opbygget større tillid til patienter, der er behandlet med Invisalign gennemsigtig aligner-behandling." Data i arkiv hos Align Technology, 10. januar 2020. ​

5 efter at have tilføjet behandling med Invisalign gennemsigtig aligner til deres praksis. Baseret på en undersøgelse blandt n=176 europæiske Invisalign-tandlæger, der er aktive indsendere (1+ cases inden for de seneste 12 måneder), som er enige i, at integrationen af behandlingen med Invisalign gennemsigtig aligner har været en succes i deres praksis. De blev bedt om at angive, i hvor høj grad de var enige i udsagnet: "Jeg har en højere årlig produktion pr. patient efter at have tilføjet behandling med Invisalign gennemsigtig aligner i deres min praksis." Data i arkiv hos Align Technology, pr. 10. januar 2020.

Loading...