EAED 2022
MAJ 27, 2022
Bordeaux, Frankrig

Velkommen til EAED 2022

Kom med osEAED-kongres i Bordeaux den 27. maj 2022.

Udvid din omfattende kapacitet med Invisalign-systemet.

Anerkendte tandlæger vil tale om forskellige anvendelser af Invisalign Go-system og iTero-scannere til forbedring af processer og arbejdsgange i en tandlægepraksis. Fra behandlingsplanlægning til et problemfrit ortho-genoprettende arbejdsflowkan du opnå mindre invasive og mere holdbare resultater, forbedre din kommunikation med patienterne og hjælpe dem med at visualisere deres behandlingsmål.

Hos Align er vi endnu engang meget glade for at deltage i dette års kongres ved at tilbyde deltagerne mulighed for at lære om vores nye teknologier og metoder, især omkring:

  • Tandretning som en vigtig del af din genoprettende behandling
  • Minimalt invasiv tilgang for at sikre langvarige æstetiske og funktionelle resultater
  • Digital patientcentricitet

Få mere at vide om workshoppen af de fornyede opinionsdannere Dr. Corinne Attia & Dr. Michaela Sehnert.

Glem ikke at besøge vores stand i udstillingsområdet for at få mere at vide om Invisalign Go-systemet og mere dybdegående kliniske diskussioner!

Vores brands

iTero

Udvid potentialet i din praksis med iTero

Læs mere om, hvordan iTero kan støtte væksten i din praksis og samtidig skabe en mindeværdig oplevelse for dine patienter

Vidste du, at du kan indsende Invisalign-cases uden behov for intraorale fotos?
Se mere om den nye 5D auto-upload-funktionalitet, der gør det muligt for dig at bruge dine scanninger til at indsende Invisalign-sager og dermed fjerne tidskrævende og manuelle trin fra processen.

Invisalign

Få mere at vide om Invisalign Go-systemet

Vi ved, at du som tandlæge er drevet af at skabe klinisk gode resultater og hjælpe patienter med at få det smil, de altid har ønsket sig.

Få mere at vide om, hvordan du kan udvide dine omfattende muligheder, og hvordan genoprettende og ortodontiske resultater kan forbedres ved at integrere en Invisalign-behandling.

Bliv inspireret af eksempler fra white pages:
Læs den Bedste praksiserklæringer for at få mere at vide om integration af alignere i dine genoprettende behandlingsplaner.

Få mere at vide om fordelene af Invisalign-systemet som en integreret del af enhver omfattende behandlingstilgang og har potentiale til at ændre den måde, hvordan klinikpersonalet griber patientbehandlingen an.

Loading...