Invisalign-innovationer.

Skubber mulighedernes grænser.

Jeg har skubbet grænserne for, hvad der er muligt med Invisalign-systemet, siden 1997. Vi har det mest avancerede, gennemsigtige skinnesystem i verden, og vi udtænker og udvikler hele tiden ny teknologi til at hjælpe folk med at komme frem i livet. Det er sådan, vi har hjulpet millioner af mennesker med at få deres bedste smil.

Se din rejse, før den starter.

Bliv Invisalign-patient og se dit nye smil, allerede før behandlingen begynder, med vores ClinCheck®-teknologi, der kortlægger hele din Invisalign-rejse digitalt. Din Invisalign-udbyder designer en nøjagtig og personlig behandlingsplan, inklusiv præcis hvilke bevægelser, dine tænder skal igennem, og hvor længe din behandling vil vare.

Få en aftale med en Invisalign-udbyder

Bevægelse, der er 75 procent mere forudsigelig.

Når det gælder dit smil, er præcision og forudsigelighed afgørende for, at du får en komfortabel og effektiv oplevelse. Invisalign-skinnerne er fremstillet af SmartTrack-materiale, som forbedrer den overordnede forudsigelighed af tandbevægelserne med over 75 procent1.

Hvert skinneskift er et lille skridt frem mod din store transformation, som rykker dine tænder komfortabelt og effektivt mod deres slutposition. 

Og hvis din Invisalign-udbyder anbefaler, at du er egnet til at ændre dine skinner hver uge i stedet for hver anden, kan du få dit nye smil på helt ned til 3 måneder, hvilket er op til 50 procent hurtigere end tidligere2.

Avancering af digital tandpleje.

Vi videreudviklede digital tandbehandling med introduktionen af iTero®. Vores intraorale scanner erstatter manuelle aftryk ved at oprette hurtige, præcise digitale 3D-billeder af dine tænder, der bruges til at udarbejde din behandlingsplan4.

Fremtiden bliver printet i 3D.

Vi er førende i den digitale transformation inden for tandbehandling og ortodonti. Vi lader metal og analog høre til fortiden, mens vi skubber grænserne fremad.

Vi er verdens største bruger af den avancerede 3D-printteknologi til fremstilling af yderst nøjagtige, skræddersyede tandskinner3.

 

Træf en beslutning i dag.

Slip den mest avancerede teknologi til dit smil fri.  

Få en aftale

1Sammenlignet med standard 0,30 tommer enkeltlagsmateriale. 2Kun Invisalign Go og Invisalign Lite. Med ugentlige skinneskift sammenlignet med skinneskift hver anden uge. Ugentlige skinneskift foretages efter Invisalign-udbyderens skøn og i henhold til den individuelle behandlingsplan. Behandlingstiden varierer alt efter individuelle patientbehov og fastlægges af din behandler. 3Data i arkiv hos Align Technology. 4Nogle udbydere tager muligvis stadig fysiske aftryk.