Fordi de er skabt til at rykke sig.

Nu kan Invisalign-skinnerne forme din teenagers smil med mindre smerte1 og mere præcision2 - og på blot 6 måneder, hvis han eller hun er egnet til ugentlige skinnejusteringer3. Så kan de se frem til fremtiden med en bekymring mindre.

Find ud af, hvordan Invisalign-systemet fungerer.

Skabt til at rykke alle slags smil.

Det er klinisk bevist, at Invisalign-behandlingen er effektiv. En erfaren Invisalign-udbyder kan bruge systemet til at behandle både milde til komplekse tandretningsproblemer.

Mere præcision, mindre smerte.

Skinner lavet af SmartTrack-materiale er mere behagelige og tilskåret nøjagtigt til patientens tandkød, så de passer bedre2 og er nemme at tage af og på. De er også mindre smertefulde for teenagere end metalbøjler1

Lavet til teenagere.

Fordi vi ved, at teenagere hele tiden er på farten, har vi tilføjet nogle få særlige funktioner5:

  • Blå anvendelsesindikatorer skifter gradvist fra blå til gennemsigtig for at hjælpe dig, din teenager og din Invisalign-udbyder med at måle, hvor længe du har gået med dem.
  • Særlige funktioner, der er designet til at kompensere for fremkomsten af nye tænder, hvilket er helt almindeligt for en teenager.
  • Seks gratis individuelle erstatningsskinner er inkluderet i tilfældet af, at man mister eller får forlagt en af dem.

Hvis alt går, som det skal, hvor langt kan de så gå?

Se, hvordan den mest avancerede alignerteknologi har hjulpet teenagere med at transformere deres smil med mindre smerte end nogensinde før1. Forestil dig så, hvad det kan gøre for dit barn.

Nu er tiden inde til at få det bedste smil frem.

Find en Invisalign-udbyder

1Med en smertescore på 1-9, hvor 1 er yderst smertefuldt og 9 slet ikke smertefuldt, angav Invisalign-teenage-patienter (antal: 73) smertescoren til at være 6.1, mens teenage-patienter med traditionelle metalbøjler (antal: 76) vurderede smertescoren til at være 5.1. 2Det er klinisk bevist, at SmartTrack-materialet og SmartForce-funktioner forbedrer kontrollen over tændernes bevægelse med Invisalign-skinnerne. Data i arkiv hos Align Technology. 3Kun Invisalign Go og Invisalign Lite. Med ugentlige skinneskift sammenlignet med skinneskift hver anden uge. Ugentlige skinneskift foretages efter Invisalign-udbyderens skøn og i henhold til den individuelle behandlingsplan. 4Anbefalet brug 22 timer om dagen. 5Kun tilgængelig på Invisalign Teen®-produktet.