Made to Move.

Hver eneste innovative funktion i Invisalign-systemet er designet til at få det smil frem, som du fortjener. Det er forklaringen på, at millioner af mennesker allerede har ændret deres liv med vores aftagelige og næsten usynlige skinner.

Invisalign er skræddersyet til at rykke dine tænder lidt efter lidt, og hver eneste lille bevægelse bringer dig et skridt nærmere den næste version af dig selv – effektivt, skånsomt og præcist.  

Skabt til at flytte alle slags smil. 

Det er klinisk bevist, at Invisalign-behandlingen er effektiv. En erfaren Invisalign-udbyder kan både bruge systemet til at behandle milde og komplekse tandretningsproblemer.

Livet går hurtigt. Nu kan dit smil følge med.

Ved at skifte dine Invisalign-skinner hver uge i stedet for hver anden kan du få det smil, du ønsker, på helt ned til 3 måneder1. Det er op til 50 procent hurtigere end før. 

På dine betingelser.

 

Vores avancerede digitale planlægningsværktøjer gør, at du kun har brug for korte og typisk ikke-invasive besøg hos din Invisalign-udbyder hver 6. til 8. uge. Din behandler vil give dig den næste serie af skinner, som du tager med hjem – så du kan skifte dem hver til hver anden uge, uanset hvor du er.

Mere præcision, mindre smerte.

 

Skinner lavet af SmartTrack-materiale er mere behagelige og tilskåret nøjagtigt til dit tandkød, så de passer bedre4 og er nemme at tage af og på5. De er også mindre smertefulde end bøjler6

Lavet til at ændre dit liv, ikke forstyrre det.

Det er nemt at tage skinnerne af og på, så du kan fortsætte med at nyde den mad, du elsker, uden at være begrænset. Hvis du deltager i kontaktsport, kan Invisalign-skinnen tages ud, før du spiller. 

Verdens mest avancerede gennemsigtige alignersystem.

Skabt til at rykke dig frem.

 

Det smil, du ønsker, er tættere på, end du tror.

Find en Invisalign-udbyder

1Kun Invisalign Go og Invisalign Lite. Med ugentlige skinneskift sammenlignet med skinneskift hver anden uge. Ugentlige skinneskift foretages efter Invisalign-udbyderens skøn og i henhold til den individuelle behandlingsplan. Behandlingstiden varierer alt efter individuelle patientbehov og fastlægges af din behandler. 2Data i arkiv hos Align Technology. 3Procentdel af tandplejere, der primært arbejder i en praksis, som tilbyder Invisalign-systemet, og som er enig eller meget enig i spørgsmålet ”Har de fleste patienter en synlig reduktion i plak?" (n = 176) under behandlingen med gennemsigtige Invisalign-skinner. 4Det er klinisk bevist, at SmartTrack-materiale og SmartForce-funktioner forbedrer kontrollen over tændernes bevægelse med Invisalign-skinnerne. 5Sammenlign med standard 0,30 tommer enkeltlagsmateriale. 6I en undersøgelse af Miller et al., hvor voksne målte smerte under den første uges behandling. Kevin Miller et al.: "A comparison of treatment impacts between Invisalign aligner and fixed appliance therapy during the first week of treatment."  American Journal of Orthodontics and Dentofacial Orthopedics.  Volume 131, Issue 3, pp. 302. e1-302.e9, March 2007.