Mest populære ofte stillede spørgsmål

Hvad er invisalign®?

Invisalign-behandlingen er en næsten usynlig måde at rette dine tænder på. Baseret på din Invisalign-udbyders recept får du vist hele din Invisaling-behandlingsplan fra start til slut ved hjælp af avanceret 3D computer-billedbehandlingsteknologi. Derefter specialdesignes der en række gennemsigtige skinner, som passer til dine tænder, så de kan rykke tænderne lidt ad gangen.

Hver skinne bæres i cirka to uger, før den erstattes af den næste i serien og gradvist bevæger tænderne mod den planlagte slutposition. Behandlingstiden varierer alt efter dine individuelle behov, og den fastslås af din Invisalign-udbyder.

Hvordan fungerer Invisalign?

Invisalign-skinner rykker tænderne gennem en række nøje kontrollerede bevægelser. I modsætning til traditionelle bøjler styrer Invisalign-behandlingen ikke kun, hvor meget bevægelse hver skinne skal give, men også timingen af bevægelserne. Så på hvert stadie er det kun bestemte tænder, der flytter sig, i henhold til Invisalign-behandlingsplanen for det pågældende stadie. Det resulterer i et meget effektivt, kontrolleret system.

Hvad koster invisalign?

Som med andre former for ortodontisk behandling afhænger udgifterne til Invisalign-behandlingen af kompleksiteten af dit tandretningsbehov og behandlingsforløb. Kun en Invisalign-udbyder kan fastslå prisen nøjagtigt.

Hvordan kommer jeg i gang med Invisalign?

Få en aftale med en Invisalign-udbyder om en indledende konsultation.

Hvor længe tager Invisalign-behandlingen?

Den tid, det tager, afhænger af behandlingens kompleksitet, men den kan generelt sammenlignes med behandlingstiden for traditionelle bøjler. Under din konsultation kan din Invisalign-udbyder give dig mere detaljeret information.

Hvad er Invisalign, og hvordan fungerer det?

Teknologi

Skinnerne

Invisalign-udbydere

Behandlingsproces

Egnethed til behandlingen

Mundhygiejne

At leve med Invisalign-behandlingen