Mest populære ofte stillede spørgsmål

Hvad er invisalign®?

Invisalign-behandlingen er en næsten usynlig måde at rette dine tænder på. Baseret på din Invisalign-udbyders recept får du vist hele din Invisaling-behandlingsplan fra start til slut ved hjælp af avanceret 3D computer-billedbehandlingsteknologi. Derefter specialdesignes der en række gennemsigtige skinner, som passer til dine tænder, så de kan rykke tænderne lidt ad gangen.

Hver skinne bæres i cirka to uger, før den erstattes af den næste i serien og gradvist bevæger tænderne mod den planlagte slutposition. Behandlingstiden varierer alt efter dine individuelle behov, og den fastslås af din Invisalign-udbyder.

Hvordan fungerer Invisalign?

Invisalign-skinner rykker tænderne gennem en række nøje kontrollerede bevægelser. I modsætning til traditionelle bøjler styrer Invisalign-behandlingen ikke kun, hvor meget bevægelse hver skinne skal give, men også timingen af bevægelserne. Så på hvert stadie er det kun bestemte tænder, der flytter sig, i henhold til Invisalign-behandlingsplanen for det pågældende stadie. Det resulterer i et meget effektivt, kontrolleret system.

Hvad koster invisalign?

Som med andre former for ortodontisk behandling afhænger udgifterne til Invisalign-behandlingen af kompleksiteten af dit tandretningsbehov og behandlingsforløb. Som hovedregel kan prisen for voksne sammenlignes med traditionelle faste bøjler, og den ligger typisk mellem 21.500 og 38.500 kr. Hvis tænderne kun skal rykkes en smule, kan priserne starte ved 13.000 kr. Kun en Invisalign-udbyder kan fastslå prisen nøjagtigt.

Hvordan kommer jeg i gang med Invisalign?

Få en aftale med en Invisalign-udbyder om en indledende konsultation.

Hvor længe tager Invisalign-behandlingen?

Den tid, det tager, afhænger af behandlingens kompleksitet, men den kan generelt sammenlignes med behandlingstiden for traditionelle bøjler. Under din konsultation kan din Invisalign-udbyder give dig mere detaljeret information.

Hvad er Invisalign, og hvordan fungerer det?

Teknologi

Skinnerne

Invisalign-udbydere

Behandlingsproces

Egnethed til behandlingen

Mundhygiejne

At leve med Invisalign-behandlingen